Pysy ajantasalla

Kartanon Karkurin tapahtumistaTilaa uutiskirjeemme
 • Parhaat elämykset muistetaan - Varaa omasi ensi kesälle

  SUP-lautailu, kesän ehdoton hittilaji!

  Oletko tullut ajatelleeksi, että suplaudalla meloen maailma avautuu uudesta näkökulmasta samalla kehon saadessa liikuntaa. Huvi-hyötysuhde mitä parhain!

  Aurinkoisen sään sattuessa kohdalle on sitä jokunen nauttinut auringonotostakin laudan päällä. Mikäpä onkaan parempi rentoutumiskeino kun tyyni meren liplatus, linnun laulu ja tasainen keinunta aalloilla laudan päällä maaten. Melontahetken jälkeen mieli on tyyni ja voit palata arkeen rentoutuneena!

  Tässäpä muutama esimerkki siitä, miten sinäkin voit nollata ajatuksiasi ensikesänä. Ja ihan tässä lähellä, vain 10 minutin ajomatkan päässä Uudenkaupungin keskustasta!

  Eikä tämä maailman uudesta näkökulmasta avaava aktiviteetti ole hinnallakaan pilattu - Hinta normaalisti 20€/tunti/henkilö, mutta varatessasi SUP-lautailun ensikesälle viimeistään 28.2.2021 saat sen nyt tarjoushintaan!

  🏄🏼‍♀️ 1 lauta 15€/tunti*
  🏄🏼‍♀️🏄🏼 2 lautaa 30€/tunti*
  🏄🏼‍♀️🏄🏼🏄🏽‍♂️ 3 lautaa 40€/tunti*


  Kartanon Karkurin laudat ovat Suomessakin huippusuosituiksi nousseita NSP:n käsinlaminoituja SUP-lautoja, eivät siis huteria puhallettavia - vaan vakaita laadukkaita lautoja joilla pystyssäpysyminen on helppoa!

  Varaa elämys nyt, joko itsellesi tai lahjaksi Kartanon Karkurin verkkosivuilta tarjouspyyntölomakkeella tai vaikkapa soittaen 044 091 1980. Maksu voidaan veloittaa kontaktittomasti verkkomaksuna ja kesällä sinun tarvitsee vain laittaa varaus käytäntöön ja hypätä seikkailuun! Varatettasi sinun ei siis tarvitse vielä päättää ajankohtaa, vaan sitä voit pohtia tarkemmin lähempänä ensikesän sääennustuksia.

  *Mikäli kesällä haluat ostaa lisätunteja jo ostamaasi pakettiin, veloitetaan niistä normaali tuntihinta/lauta. Samanaikaisesti Kartanon Karkurissa voi lautailla maksimissaan 3 henkeä.

  #nspsurfnsup #nspsup #nspsupboards #sup #paddleboard #standuppaddle #suplautailu #suplauta #elämyslahjat #aktiviteetit #kesä #summer #visituusikaupunki #kartanonkarkuri #supportyourlocal #elämyksiä #visitfinland #sauna #tilaussauna #uusikaupunki

 • Sama vanha sydämellisyys, Uusi raikkaampi ilme <3 - Haluamme, että tunnistat meidät myös jatkossa

  Maailma muuttuu kovaa vauhtia, sen mukana myös meidän on - ja haluamme muuttua vastaamaan nykypäivän tarpeita aina entistäkin asiakaslähtöisemmin.

  Tunnistat Kartanon Karkurin jatkossa raikkaammasta ilmeestä, joka on luotu ajatellen teidän asiakkaiden toinen toistaan kauniimpia tilaisuuksia.

  Raikas, sydämellinen, ainutlaatuinen. Toivottavasti näemme taas pian <3

 • Kartanon Karkurin Gluteenittomat joulun juhlaruoat ovat tilattavissa 15.12. klo 11 saakka! <3

  Tilaa ainutlaatuiset joulupöydän juhlaruoat erityisruokavaliot huomioiden Tilausravintola Kartanon Karkurilta. Valmistamme joulupöydän herkkusi sydämellä, ainoastaan laadukkaita raaka-aineita käyttäen.

  Mielestämme on jokaisen oikeus nauttia laadukasta ruokaa samasta pöydästä, huolimatta siitä, noudatatko gluteenitonta, maidotonta tai vegaanista ruokavaliota. Tästä syystä valmistamme joulun perinteisimmät herkut juuri nämä ajatukset huomioiden. Rakkaudella <3

  Katso myytävät tuotteemme mainoksesta (PDF) »
  Tee tilaus kätevästi tilauslomakkeella tästä »

 • Olemme lomalla 8.11.-29.11.2020

  Tilausravintola Kartanon Karkuri viettää lomaa Su 8.11.2020-Su 29.11.2020 välisenä aikana ja palaamme loma-ajan yhteydenottoihinne jälleen maanantaina 30.11.2020

 • Erilainen Isänpäivä Kartanon Karkurista <3

  Vaikka kuinka haluaisimme, Olemme tulleet siihen tulokseen, että vallitsevien olosuhteiden vuoksi tänä vuonna on turvallisempaa jättää isänpäivälounaan tarjoilu ravintolassa väliin. Haluamme kuitenkin olla osa Isänpäiväänne ja antaa teille mahdollisuuden keskittyä siihen tärkeimpään – Isänpäivän viettoon.

  Tilaa Isänpäivän juhlaruoat Kartanon Karkurista ❤

  Isänpäivän tilausmenu:
  * Sipulisilli, G, M - 4 hlö annos / 6,00 €
  * Marinoitu punasipuli, G, M - 0,5l annos / 5,00 €
  * Kylmäsavulohirullat, G, L - kappaleittain / 1,90 €
  * Katkarapukimara, G, L - 100g annos / 4,90 €
  * Hedelmäinen viikuna-leipäjuustosalaatti sinappikastikkeella, G, L - 4 hlö annos / 14,00 €
  * Broilerpastasalaatti, G, L - 1l annos / 15,00 €
  * Kartanon Karkurin saaristolaisleipä, G, M - 1kpl / 10,00 €
  * Yön yli haudutettua possua, G, M - 500g annos / 14,00 €
  * Uunipaahdetut valkosipuliperunat, G, L - 1kg annos / 12,00 €
  * Hunajaiset uunijuurekset, G, M - 500g annos / 12,50 €
  * Mustikkamarmoroitu juustokakku. G, L - 12hlö annos / 42,00 €

  Tilaa täyttämällä tilauslomake osoitteessa www.tilaa.kartanonkarkuri.fi viimeistään tiistaina 3.11. klo 11 mennessä.
  Tilausten nouto Isänpäiväviikonlopun lauantaina 7.11. Kartanon Karkurista klo 13-15.00 tai Uudenkaupungin torilta klo 16.00.

  Katso Erilainen Isänpäivä -esitteemme (PDF) »

 • << Edellinen sivu 1 2 3 4 5 Seuraava sivu >>