Pysy ajantasalla

Kartanon Karkurin tapahtumistaTilaa uutiskirjeemme
 • Matkailuyritysten parhaita käytäntöjä - Kartanon Karkuri mukana Seutukaupungit -julkaisussa

  "Suomi on hieno ja kiinnostava matkailumaa ja elinkeino kehittyy koko ajan aktiivisten ja kehityshaluisten yritysten myötä. Seutukaupungeissa on maan kärkialueiden lisäksi paljon paikallista, omintakeista ja historiallista tarjontaa sekä elämyksiä ja aktiviteetteja. Todellisia matkailuyritysten hiottuja timantteja.

  Seutukaupunkien yritysverkostot -hanke SEUTU4 pyrkii omalta osaltaan nostamaan esiin näitä yrityshelmiä ja edistämään matkailutoimijoiden keskinäistä verkostoitumista.

  Hanke keräsi vuoden 2020 aikana 21 eri seutukaupungin 30 matkailuyrityksestä hyviä käytänteitä liittyen digitalisuuteen, vastuullisuuteen sisältäen sosiokulttuurisen, taloudellisen ja ekologisen vastuullisuuden sekä ympärivuotisuuden.

  Hankkeessa mukana olevien kaupunkien matkailutoimijat ovat olleet aktiivisia asiantuntijoita yritysten vinkkauksessa. Heillä oli hyvä käsitys siitä, mitkä yritykset ovat omalla alueellaan edelläkävijöitä eli luovasti ja innovatiivisesti erilaisten matkailijoiden tarpeita tyydyttäviä ratkaisuja ja elämyksiä tuottavia yrityksiä."

  Muun muassa näin kertoo Riitta Forsten-Astikainen Seutukaupunkien yritysverkostot -hankkeesta Seutukaupungit -julkaisussa.

  Tilausravintola Kartanon Karkurilla oli suuri kunnia päästä mukaan julkaisuun edistämään Suomalaista matkailua omalta osaltaan.

  Tutustu "Seutukaupungit: Näin meillä - Matkailuyritysten parhaita käytäntöjä" julkaisuun klikkaamalla aukeamaa ja löydä julkaisusta myös muita mitä mahtavampia Suomalaisia matkailukohteita.

 • Aloita juhlan suunnittelu turvallisesti: Vieraile tiloissamme virtuaalisesti

  Kun virtuaalipalavereista tuli arkipäivää, myös juhlasalimme hyppäsi verkkoon. Nyt muistutammekin sinua siitä, että voit aloittaa unelmiesi juhlien suunnittelun näppärästi vaikka kotisohvalta käsin astelemalla Kartanon Karkurin 1800-luvun kiviravintolan jylhillä lankkulattioilla virtuaalisesti.
  Mikäpä sen turvallisempi tapa tehdä tutustumiskierrosta kun virtuaalimaailma!

  Lähde virtuaalivierailulle selaamalla itsesi osoitteeseen virtualtour.kartanonkarkuri.fi tai kotisivuillamme osiosta galleria.

  Vaikka virtuaalinen vierailu tiloissamme onkin näppärä, haluamme silti toivottaa sinut tervetulleeksi myös paikanpäälle tutustumaan tilaan ja aistimaan tunnelman paikan päällä - Lähdetään kohti unelmiesi juhlia yhdessä ❤️

 • Parhaat elämykset muistetaan - Varaa omasi ensi kesälle

  SUP-lautailu, kesän ehdoton hittilaji!

  Oletko tullut ajatelleeksi, että suplaudalla meloen maailma avautuu uudesta näkökulmasta samalla kehon saadessa liikuntaa. Huvi-hyötysuhde mitä parhain!

  Aurinkoisen sään sattuessa kohdalle on sitä jokunen nauttinut auringonotostakin laudan päällä. Mikäpä onkaan parempi rentoutumiskeino kun tyyni meren liplatus, linnun laulu ja tasainen keinunta aalloilla laudan päällä maaten. Melontahetken jälkeen mieli on tyyni ja voit palata arkeen rentoutuneena!

  Tässäpä muutama esimerkki siitä, miten sinäkin voit nollata ajatuksiasi ensikesänä. Ja ihan tässä lähellä, vain 10 minutin ajomatkan päässä Uudenkaupungin keskustasta!

  Eikä tämä maailman uudesta näkökulmasta avaava aktiviteetti ole hinnallakaan pilattu - Hinta normaalisti 20€/tunti/henkilö, mutta varatessasi SUP-lautailun ensikesälle viimeistään 28.2.2021 saat sen nyt tarjoushintaan!

  🏄🏼‍♀️ 1 lauta 15€/tunti*
  🏄🏼‍♀️🏄🏼 2 lautaa 30€/tunti*
  🏄🏼‍♀️🏄🏼🏄🏽‍♂️ 3 lautaa 40€/tunti*


  Kartanon Karkurin laudat ovat Suomessakin huippusuosituiksi nousseita NSP:n käsinlaminoituja SUP-lautoja, eivät siis huteria puhallettavia - vaan vakaita laadukkaita lautoja joilla pystyssäpysyminen on helppoa!

  Varaa elämys nyt, joko itsellesi tai lahjaksi Kartanon Karkurin verkkosivuilta tarjouspyyntölomakkeella tai vaikkapa soittaen 044 091 1980. Maksu voidaan veloittaa kontaktittomasti verkkomaksuna ja kesällä sinun tarvitsee vain laittaa varaus käytäntöön ja hypätä seikkailuun! Varatettasi sinun ei siis tarvitse vielä päättää ajankohtaa, vaan sitä voit pohtia tarkemmin lähempänä ensikesän sääennustuksia.

  *Mikäli kesällä haluat ostaa lisätunteja jo ostamaasi pakettiin, veloitetaan niistä normaali tuntihinta/lauta. Samanaikaisesti Kartanon Karkurissa voi lautailla maksimissaan 3 henkeä.

  #nspsurfnsup #nspsup #nspsupboards #sup #paddleboard #standuppaddle #suplautailu #suplauta #elämyslahjat #aktiviteetit #kesä #summer #visituusikaupunki #kartanonkarkuri #supportyourlocal #elämyksiä #visitfinland #sauna #tilaussauna #uusikaupunki

 • Sama vanha sydämellisyys, Uusi raikkaampi ilme <3 - Haluamme, että tunnistat meidät myös jatkossa

  Maailma muuttuu kovaa vauhtia, sen mukana myös meidän on - ja haluamme muuttua vastaamaan nykypäivän tarpeita aina entistäkin asiakaslähtöisemmin.

  Tunnistat Kartanon Karkurin jatkossa raikkaammasta ilmeestä, joka on luotu ajatellen teidän asiakkaiden toinen toistaan kauniimpia tilaisuuksia.

  Raikas, sydämellinen, ainutlaatuinen. Toivottavasti näemme taas pian <3

 • Kartanon Karkurin Gluteenittomat joulun juhlaruoat ovat tilattavissa 15.12. klo 11 saakka! <3

  Tilaa ainutlaatuiset joulupöydän juhlaruoat erityisruokavaliot huomioiden Tilausravintola Kartanon Karkurilta. Valmistamme joulupöydän herkkusi sydämellä, ainoastaan laadukkaita raaka-aineita käyttäen.

  Mielestämme on jokaisen oikeus nauttia laadukasta ruokaa samasta pöydästä, huolimatta siitä, noudatatko gluteenitonta, maidotonta tai vegaanista ruokavaliota. Tästä syystä valmistamme joulun perinteisimmät herkut juuri nämä ajatukset huomioiden. Rakkaudella <3

  Katso myytävät tuotteemme mainoksesta (PDF) »
  Tee tilaus kätevästi tilauslomakkeella tästä »

 • << Edellinen sivu 1 2 3 4 Seuraava sivu >>