Pysy ajantasalla

Kartanon Karkurin tapahtumistaTilaa uutiskirjeemme
 • Koronavirustilanteesta johtuen: Huomioithan supistetut puhelinpalveluaikamme

  Koronavirustilanteesta johtuen olemme toistaiseksi joutuneet supistamaan toimintaamme väliaikaisesti. Palvelemme puhelimitse arki-iltaisin kello 18-20 välisenä aikana. Kiitos ymmärryksestänne <3

 • KORONAVIRUSINFO: Kokoontumisrajoitukset Varsinais-Suomen alueella on poistettu 16.6. alkaen

  Lounais-Suomen aluehallintovirasto on 15.6.2021 julkaissut tiedotteen, jolla kumotaan Varsinais-Suomen alueen kokoontumisrajoitukset 16.6.2021 alkaen. Näillä tiedoilla voimme iloiksemme ilmoittaa, että juhlien järjestäminen Kartanon Karkurissa on taas mahdollista keskiviikosta 16.6. alkaen.

 • Äitienpäivälounas: Suuri kiitos kaikille äitienpäivän lounaalle osallistuneille!

  Sydämelliset kiitokset kaikille äitienpäivälounaalle osallistuneille!
  Koronavuoden jälkeen oli ihanaa jakaa juhlapäivä teidän kanssanne - vihdoin yhdessä.

  Hyvää äitienpäivää kaikille! 🌹

 • COVID-19 Info: Näin huolehdimme turvallisuudestasi äitienpäivälounaalla

  Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme suunnitelleet saapumishetkestänne lähtien kulkunne tilausravintolassamme niin, että voitte huoletta keskittyä nauttimaan oman seurueenne kesken äitienpäivän lounaasta ilman huolta. Jos osallistut tapahtumaan, toivomme sinun myös tutustuvan tähän ohjeistukseen jotta voimme kaikkia toimia turvallisesti yhdessä. Nähdään äitienpäivälounaalla! <3

  Voit lukea äitienpäivän turvallisuudesta lisää klikkaamalla tätä linkkiä (pdf)

 • Uutta! Otimme käyttöön online-tilausjärjestelmän sekä asiakaspalveluchatin

  Meille Kartanon Karkurissa erinomainen palvelu on yksi toimintamme kulmakivistä ja sen puitteissa haluamme tarjota sitä jo tilauksen tai tarjouspyynnön jätön hetkestä lähtien. Olemme ottaneet käyttöön uuden Online-varausjärjestelmän, josta voit jatkossa niin tilata sillä hetkellä tilattavissa olevia tuotteita, varata varattavissa olevia palveluita tai valita palvelut, jotka haluat yhdistää tarjouspyyntöösi.

  Varaussivulta voit valita kaikki palvelut yhdellä kertaa yhteen tilaukseen tai liittää jopa tarjouspyyntösi juhla- tai yritystilaisuudestasi samaan varaukseen. Varausjärjestelmä huomioi tarpeesi ja osaa tarjota sinulle oikeat kysymykset oikeaan hetkeen, jotta jo ensiaskeleista lähtien palvelu on mutkatonta ja nopeaa.

  Mikäli tarvitset apua tilauksen tai tarjouspyynnön kirjaamiseen tai haluat muuten keskustella kanssamme, olemme avanneet myös asiakaspalveluchatin johon pääset klikkaamalla kaikilta Kartanon Karkurin verkkosivuilta oikeasta alakulmasta löytyvää Chat -kuvaketta. Valitset vain aiheen josta haluat keskustella ja sinut ohjataan ensimmäiselle vapaalle juhlien ammattilaiselle. Mikäli asiakaspalvelu ei ole paikalla juuri tarvitsemanasi ajankohtana, voit jättää chatin kautta viestin johon emäntämme palaa sinulle tuota pikaa sähköpostitse.

  Me Kartanon Karkurissa haluamme olla tilausravintolapalveluiden edelläkävijöitä ja pyrimme kehittämään palveluitamme jatkuvasti kohti entistäkin ensiluokkaisempaa palvelua.

 • << Edellinen sivu 1 2 3 4 5 Seuraava sivu >>