Ikimuistoiset tilaisuudet

Ikimuistoisessa miljöössä

Juhlatilat | Kokoustilat | Tilaussaunat

Juhlallinen ravintola

1800-luvun kivinavetassa

Tilausravintola, Kartanon Karkuri

Kaksi ravintolasalia

Tunnelmallinen Kivi- ja valoisa puusali


Kun kyseessä on 1800-luvun loppupuolella käsitöin valmistettu kivirakennus, voi sen tyylikkyyden säästää ainoastaan arvostuksella vanhaa kohtaan. Keskellä modernia nykyaikaista ravintolasalia, kävellessäsi sen hehkuvilla lankkulattioilla voit aistia kunniallisen historiallisen henkäyksen, kun tilan seinät ja niiden rapistuneet rappaukset ovat korostetusti jätetty esille alkuperäisessä muodossaan.

Rentouttava tilaussauna

Kotasauna paljulla katajien katveessa

Tilausravintola, Kartanon Karkuri

Eksoottisen loman tunnelmaa

Omassa rauhassa luonnon helmassa


Kun haet eksoottista loman tunnelmaa, tarvitsee sinun vain astua auringon paahtamalle suojaiselle saunan terassille, joka sijaitsee suloisesti katajien katveessa täysin omassa rauhassan. Henkilökuntamme on huolehtinut saunan sekä paljun juuri oikean lämpöiseksi. Grillikodan avogrillissä puu rätisee ja liekit leimahtelevat rauhalliseen tahtiin. Huuhdo arjen huolet peseytyessäsi ja astu paljuun nauttimaan hyvästä seurasta, maittavista juomista ja maaseudun rauhasta. Illan hämärtyessä voit ihailla runsaita tähdenlentoja ja upean kirkkaana loistavaa tähtitaivasta.
Kenties, saatat törmätä myös terassin ja metsän välissä vaeltavan siilin iltaretkellään.

Tilausravintola, Kartanon Karkuri

Seesteinen tilaussauna

Rantasauna kokoustiloilla merenrannassa

Tilausravintola, Kartanon Karkuri

Auringonnousut merenrannalla

Suuri terassi, oma sauna ja tilaa oleskella


Olipa kyseessä kaveriporukan illanvietto tai yrityksenne palaveri, on rauhallisuus ja viihtyvyys täysin omassa rauhassa merenrannalla taattu. Voisimmekin myös väittää, että kokoustaessanne luonnon helmassa, meren liplattaessa syntyvät erikoisimmat ja ainutlaatuisimmat ideat.
Mikäpä voittaisikaan Suomalaista puusaunaa ja piipahdusta itämeressä.

Kartanon Karkurin rantasaunalla voitte nauttia keittiömme ainutlaatuisista gluteenittomista antimista teille tarjoiltuna tai loihtia täysin varustellussa keittiössä omanlaisenne ruokakokonaisuuden vaikka itse grillaten. Makkarakin maistuu parhaimmalta saunan kiukaalla valmistettuna!

Tilausravintola, Kartanon Karkuri
Tilausravintola, Kartanon Karkuri

Tervetuloa peremmälle

Tutustu tiloihin virtuaalisesti


Avaa virtuaalikierros