Monipuoliset palvelumme

Elämäsi eri tilanteisiin

Tilausravintola, Kartanon Karkuri

Cateringpalvelu

Arkeen ja juhlaan


Keittiömme on erikoistunut toteuttamaan jokaisen erityisruokavaliotarpeen. Erityisesti tahdomme kertoa siitä, että valmistamme lähes kaiken gluteenittomasti ja olemmekin tunnettuja esimerkiksi gluteenittomasta saaristolaisleivästämme.

Valmiin herkkupöydän ei tarvitse olla ainoastaan juhlien yleellisyys. Meiltä voit tilata ruokaa ja leivonnaisia myös arkisesti kotipöytääsi.


Tarjouspyyntö

Juhlapaikka

Teidän juhliinne


Yhdentoista vuoden kokemuksella voisimme luvata, että olipa kyseessä häät, syntymäpäivät tai muut juhlat, järjestämme ne sinulle onnistuneesti rautaisella ammattitaidolla.

Tärkeitä onnistumisen elementtejä juhlissa ovat kaunis miljöö ja erinomainen ruoka. Nämä ovat myös meidän toimintamme kulmakiviä. Tietysti jokaisen asiakkaan erityisruokavalio huomioiden.


Tarjouspyyntö
Tilausravintola, Kartanon Karkuri
Tilausravintola, Kartanon Karkuri

Kokouspaikka

Yrityksellenne


Yritystarinamme aikana olemme olleet mukana järjestämässä niin pieniä kuin suuriakin yritystilaisuuksia ja tapahtumia.
Olemme saaneet kunnian olla luomassa elämyksiä myös kansainvälisille yritysasiakkaille jotka ovat olleet lumoissaan jo tapahtuman miljööstä ainutlaatuisessa juhlanavetassamme.
Meiltä löydät ajanmukaiset kokousvarusteet ja nautit tottakai keittiömme ainutlaatuisista luomuksista.


Tarjouspyyntö

Tilaussaunat

Illanviettoihinne


Eräs Helsinkiläinen asiakkaamme kiinnitti huomiota taivaalla loistaviin tähtiin. Hänen sanojensa mukaan niitä on taivalla enemmän Uudessakaupungissa kuin pääkaupunkiseudulla.

Sinäkin voisit ihailla tähtien loistetta 38 asteisesta paljusta välillä kotasaunassa löylyä heittäen. Mikäli taas mielit merelle, on rantasaunamme ainutlaatuinen vaihtoehto.


Tarjouspyyntö
Tilausravintola, Kartanon Karkuri
Tilausravintola, Kartanon Karkuri

Elämyspalvelut

Vesilajeista luontoon


Elämyksemme takaavat sinulle onnistuneen arjen irtioton tai elämyksellisen työhyvinvointipäivän. Tietysti polttareitakaan unohtamatta.
Muunmuassa saunailtaan yhdistetty SUP-lautailu, maalaisolympialaiset, värikuulasota tai luonnon helmassa luontopolulla rentoutuminen ovat mukavaa puuhaa koko porukalle.

Laavulla nuotion räiskeessä makkaa paistellessa on ihanaa
kuunnella lintujen laulua ja laulaa yhteislauluja.


Tarjouspyyntö

Tutustu esimerkkimenuihin

Aina on hyvä hetki haaveilla ruoasta

Tilausravintola, Kartanon KarkuriLöydä tilamme

1800-luvun kivinavetta hehkuu tunnelmaa


Tutustu tiloihin