Pysy ajantasalla

Kartanon Karkurin tapahtumistaTilaa uutiskirjeemme
 • KORONAVIRUSINFO: Kokoontumisrajoitukset Varsinais-Suomen alueella on poistettu 16.6. alkaen

  Lounais-Suomen aluehallintovirasto on 15.6.2021 julkaissut tiedotteen, jolla kumotaan Varsinais-Suomen alueen kokoontumisrajoitukset 16.6.2021 alkaen. Näillä tiedoilla voimme iloiksemme ilmoittaa, että juhlien järjestäminen Kartanon Karkurissa on taas mahdollista keskiviikosta 16.6. alkaen.

 • Äitienpäivälounas: Suuri kiitos kaikille äitienpäivän lounaalle osallistuneille!

  Sydämelliset kiitokset kaikille äitienpäivälounaalle osallistuneille!
  Koronavuoden jälkeen oli ihanaa jakaa juhlapäivä teidän kanssanne - vihdoin yhdessä.

  Hyvää äitienpäivää kaikille! 🌹

 • COVID-19 Info: Näin huolehdimme turvallisuudestasi äitienpäivälounaalla

  Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme suunnitelleet saapumishetkestänne lähtien kulkunne tilausravintolassamme niin, että voitte huoletta keskittyä nauttimaan oman seurueenne kesken äitienpäivän lounaasta ilman huolta. Jos osallistut tapahtumaan, toivomme sinun myös tutustuvan tähän ohjeistukseen jotta voimme kaikkia toimia turvallisesti yhdessä. Nähdään äitienpäivälounaalla! <3

  Voit lukea äitienpäivän turvallisuudesta lisää klikkaamalla tätä linkkiä (pdf)

 • Uutta! Otimme käyttöön online-tilausjärjestelmän sekä asiakaspalveluchatin

  Meille Kartanon Karkurissa erinomainen palvelu on yksi toimintamme kulmakivistä ja sen puitteissa haluamme tarjota sitä jo tilauksen tai tarjouspyynnön jätön hetkestä lähtien. Olemme ottaneet käyttöön uuden Online-varausjärjestelmän, josta voit jatkossa niin tilata sillä hetkellä tilattavissa olevia tuotteita, varata varattavissa olevia palveluita tai valita palvelut, jotka haluat yhdistää tarjouspyyntöösi.

  Varaussivulta voit valita kaikki palvelut yhdellä kertaa yhteen tilaukseen tai liittää jopa tarjouspyyntösi juhla- tai yritystilaisuudestasi samaan varaukseen. Varausjärjestelmä huomioi tarpeesi ja osaa tarjota sinulle oikeat kysymykset oikeaan hetkeen, jotta jo ensiaskeleista lähtien palvelu on mutkatonta ja nopeaa.

  Mikäli tarvitset apua tilauksen tai tarjouspyynnön kirjaamiseen tai haluat muuten keskustella kanssamme, olemme avanneet myös asiakaspalveluchatin johon pääset klikkaamalla kaikilta Kartanon Karkurin verkkosivuilta oikeasta alakulmasta löytyvää Chat -kuvaketta. Valitset vain aiheen josta haluat keskustella ja sinut ohjataan ensimmäiselle vapaalle juhlien ammattilaiselle. Mikäli asiakaspalvelu ei ole paikalla juuri tarvitsemanasi ajankohtana, voit jättää chatin kautta viestin johon emäntämme palaa sinulle tuota pikaa sähköpostitse.

  Me Kartanon Karkurissa haluamme olla tilausravintolapalveluiden edelläkävijöitä ja pyrimme kehittämään palveluitamme jatkuvasti kohti entistäkin ensiluokkaisempaa palvelua.

 • COVID-19 Vaikutukset Kartanon Karkurin liiketoimintaan keväällä 2021

  Kulunut vuosi on ollut haastavaa aikaa varmasti aivan jokaiselle, niin myös meille Kartanon Karkurissa. Pientä valon pilkettä saimme vuosi sitten heinäkuussa, kun saimme taas hetkellisesti elää astetta normaalimpaa elämää kanssanne niin juhlien kun kokoustenkin merkeissä. Valitettavasti koronatilanne paheni vuoden loppua kohden, ja toiveet valoisammasta vuodesta 2021 alkoivat harmaantua. Kaikki tilaisuudet kesään 2021 saakka peruttiin ja nyt toivommekin kovasti, että viimeistään loppukesästä pääsisimme taas järjestämään juhlia ja tekemään omia töitämme. Aika näyttää, mutta toivoa vielä löytyy <3

  Haastavasta tilanteesta johtuen olemme joutuneet pitämään varsinaista toimintaamme suljettuna jo reilun vuoden ajan, lukuunottamatta tätä viimekesän valonpilkahdusta. Tästä johtuen olemme joutuneet priorisoimaan työn tekoa myös muualle kuin oman liiketoiminnan pyörittämiseen, sillä näissä olosuhteissa on se täysin kannattamatonta. Tästä johtuen joudumme yksittäisten pienten noutocateringtilausten osalta pitämään myös keittiömme suljettuna toistaiseksi.
  Noudatamme toiminnassamme Lounais-Suomen aluehallintoviraston määräyksiä ja olemme valmiita palauttamaan liiketoimintamme normaalille tasolle heti, kun se taas on mahdollista ja sallittua. Aluehallintoviraston ajankohtaisia määräyksiä voit lukea sivuilta https://avi.fi/lounais-suomi.

  TÄLLÄ HETKELLÄ PALVELEMME TEITÄ SUPISTETUSTI SEURAAVASTI

  - Otamme jatkuvasti vastaan uusia tilavarauksia ja olemme käytössänne, mikäli teillä on jo olemassaoleva varaus juhliin tai muihin tilaisuuksiin Kartanon Karkurissa.
  - Äitienpäiväksi 9.5.2021 sekä vapuksi 1.5.2021 keittiömme toteuttaa herkulliset tilauskokonaisuudet kotona nautittaviksi. Näistä kokonaisuuksista lisää tietoa lähempänä ajankohtaa.
  - Tällä hetkellä toteutamme vain yli 10 hengen ruokatilauksia, muilta osin keittiömme on valitettavasti tällä hetkellä toistaiseksi suljettu.

  ILMAINEN MUUTOSTURVA TILAVARAUKSIIN

  Vallitsevasta tilanteesta johtuen uusiin ja jo olemassaoleviin varauksiin annamme joustavan muutosturvan tämän vuoden aikana järjestettäviin tilaisuuksiin. Koronatilanteesta johtuen varattuja tilaisuuksia voi maksutta siirtää muihin ajankohtiin tämän vuoden 2021 aikana.

  Toivomme asiakkaillemme aurinkoista kevättä ja toivoa tulevaan, haluamme uskoa että tilanne helpottaa viimeistään loppukesää kohden. Pysykää terveinä ja pitäkää huolta lähimmäisistä <3

 • << Edellinen sivu 1 2 3 4 Seuraava sivu >>