Tilaussaunat Uusikaupunki

Eksoottisen loman tunnelmaaJätä tarjouspyyntö palvelusta
Varattavissa: Saunapalvelut ovat varattavissa maaliskuusta syyskuuhun

Saunaillat sinulle ja ystävillesi

Kun kaipaat pientä irtiottoa arjesta


Unelmoimme usein lomasta, jonka aikana saamme keskittyä rentoutumiseen, hyvästä ruoasta ja seurasta nauttimiseen ilman ulkopuolisia paineita. Usein lomamatka voi olla haastava toteuttaa keskellä hetkistä arkea mutta helpotusta tähän tarpeeseen on kuitenkin saatavilla hyvinkin nopeasti - ja läheltä.

Kartanon Karkurin tilaussaunat ovat apunasi, kun kaipaat rentoa arjen irtiottoa. Silloin kun haluat nollata stressitasot ja kuvitella itsesi rentoutumassa 38°C lämpimässä paljussa ihailemassa tähtitaivaan kimmeltävää loistetta kera parhaimpien ystäviesi, herkullisen ruoan ja tottakai lasillisen shampanjaa.

Saat itse valita, haluatko nauttia keittiömme ainutlaatuisista tarjoiluista ilman huolta sen valmistuksesta vaiko kenties haluat toimia itse tunnelmallisen grillikodan grillimaisterina valmistaen juuri teidän omia suosikkiruokianne.Ota yhteyttä Jätä tarjouspyyntö

Tutustu esimerkkimenuihin

Aina on hyvä hetki haaveilla ruoasta

Tilausravintola, Kartanon Karkuri

Kevyet menuehdotelmamme saunoille

Saunapalvelut erinäisiin yritystarpeisiin

Keskellä Suomen kauneinta luontoa


Kun kyseessä on tärkeät yritysvieraat tai pienen henkilömäärän edustustilaisuus, voi olla hyvä tarjota vieraille pientä luksusta keskellä Suomen kauneinta luontoa. Kansainvälisille yritysvieraille pulahtaminen mereen voi olla harvinainen elämys. Siihen kun yhdistämme kauniin auringonlaskun, hyvän ruoan ja Suomalaisen saunan - lämpenee vieraiden sydämet vierailulle varmasti.

Olemme apunanne myös, kun on aika kiittää työntekijöitä heidän panoksestaan, tarjota pientä piristystä arkeen tai lähentää työyhteisöä. Järjestämme kanssanne juuri teille sopivan työhyvintointipäivän oheisohjelmineen, ruokineen sekä tottakai saunoineen.

Entäpä oletko tullut ajatelleeksi niinkin innovatiivista kokousympäristöä, kuin Suomen luonto tai mahdollisesti jopa siihen yhdistettynä lämmin sauna? Voimme taata, että järjestäessäsi kokouspäiväsi tilaussaunamme terassilla keskellä luontoa syntyy innovatiivisimmat ideat ja mitä villeimmät ajatukset tulevaisuuden suunnitelmista. Saunoilla kokoustaessa vain taivas on rajana.Ota yhteyttä Jätä tarjouspyyntö

Löydä saunamme

Valitse tilaussauna mielesi mukaan

Tilausravintola, Kartanon Karkuri

Tutustu kotasaunaan Tutustu rantasaunaan