Unohtumattomat syntymäpäivät

Personoituna juuri SinulleJätä tarjouspyyntö palvelusta
Varattavissa: Juhlapalvelut ovat varattavissa ympärivuotisesti

Nyt on syytä juhlia!

Suuret onnittelut merkkipäivänäsi


Tilausravintola Kartanon Karkurissa järjestät niin pienet kuin suuremmat ikimuistoiset merkkipäivät Uudenkaupungin Arvassalossa vuoden jokaisena ajankohtana. Voit jättää huolet järjestelyistä meille ja keskittyä itse juhlintaan.

Riippuen merkkipäiviesi vierasmäärästä ja siitä, minkä tyyliset juhlat tahdot järjestää, löytyy meiltä miljöö erinäisiin tarpeisiin. Voit järjestää suuremmat juhlalliset merkkipäivät upean tilausravintolamme juhlasalissa tai pienemmän kokoonpanon juhlat kevät-, kesä- ja syksyaikaan myös rauhallisella kotasauna-alueellamme tai vaihtoehtoisesti meren rannalla Kartanon Karkurin rantasaunalla oleskelutiloineen ja keittiöineen.Ota yhteyttä Jätä tarjouspyyntö

Tutustu esimerkkimenuihin

Aina on hyvä hetki haaveilla ruoasta

Tilausravintola, Kartanon Karkuri

Menuehdotelmamme juhlapöytään

Cateringpalvelumme osana juhlapäivääsi

Juhlitpa sitten meillä tai kotona


Mielestämme erinomainen ruoka ei ole ainoastaan joidenkin juhlaa, vaan jokaisen oikeus. Tilausravintolamme keittiö on gluteeniton ja valmistamme kaiken gluteenittomana sekä mahdollisuuksien mukaan laktoosittomana tai maidottomana. Tietenkin mausta tinkimättä!

Juhliessasi merkkipäiviäsi meillä Kartanon Karkurissa, voit valita mieleisesi juhlamenun valmiista ehdotelmistamme tai voimme koota juhlanne menun yhdessä juuri teidän juhliin räätälöitynä.
Ja koska rakastamme ruokaa - emme tingi laadukkaista raaka-aineista vaan käytämme aina tarkkaan ennalta valittuja ja erinomaiseksi todettuja valmistajia. Näin voimme taata ruoan korkean laadun.

Jos päädyt järjestämään merkkipäiväsi kotona - voit olla yhteydessä meihin ja suunnitellaan juhlamenu toimitettavaksi sinne, missä ikinä juhlitkin <3

Ainutlaatuinen miljöö

1800-luvun kivinavetta hehkuu tunnelmaa


Tutustu juhlasaliin