Ikimuistoiset häät

Ainutlaatuisissa puitteissaJätä tarjouspyyntö palvelusta
Varattavissa: Juhlapalvelut ovat varattavissa ympärivuotisesti

Toteutamme yksilöllisiä hääelämyksiä

Ainutlaatuisuus sekä tunnelma edellä


Tilausravintola Kartanon Karkurin juhlasalit sijaitsevat kulttuurihistoriallisesti merkittävässä miljöössä, 1800-luvun loppupuolella käsitöin valmistetussa Sundholman kartanon vanhassa kivinavetassa, jossa nykyisin tunnelmaa luovat vanhat seinille jätetyt rappaukset sekä toinen toistaan upeammat juhlapuvut 100 kynttilän loisteessa kenties juuri teidänkin hääpäivänä <3

Aivan samoin kuten teidän, myös meidän tarinamme lähti liikkeelle rakkaudesta, kun emäntämme sanoi tahdon 7.7.2007. Tällä pohjalla sekä satoja häitä järjestäneenä uskallamme luvata teille häät, joissa voitte keskittyä täysin olennaiseen - toisiinne <3 Me hoidamme loput.

Kaikki tilastamme löytyvä koriste kuuluu hintaan eikä teidän välttämättä tarvitse tuoda juurikaan omia koristeita. Myös vihkiminen on mahdollista juhlasalimme pitkällä käytävällä tai vaihtoehtoisesti maalaisromanttisesti ulkona. Ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi hääpäivää soittamalla ja sopimalla vierailu - tutustu tiloihimme ja aloitetaan suunnittelu <3

Ja koska erinomainen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia, saat kauttamme halutessasi myös "avaimet käteen" paketin, jossa järjestämme myös ohjelmat puolestanne. Laajan yhteistyöverkon ansiosta olemme apunasi pienimmissäkin järjestelyyn liittyvissä asioissa.Ota yhteyttä Jätä tarjouspyyntö

Tutustu esimerkkimenuihin

Aina on hyvä hetki haaveilla ruoasta

Tilausravintola, Kartanon Karkuri

Menuehdotelmamme juhlapöytään

Herkulliset tarjoilut tekevät hääjuhlan

Hyvä ruoka on jokaisen vieraan oikeus


Mielestämme erinomainen ruoka ei ole ainoastaan joidenkin juhlaa, vaan jokaisen oikeus. Tilausravintolamme keittiö on gluteeniton ja valmistamme kaiken gluteenittomana sekä mahdollisuuksien mukaan laktoosittomana tai maidottomana. Tietenkin mausta tinkimättä!

Juhliessasi häitä meillä Kartanon Karkurissa, voit valita mieleisesi juhlamenun valmiista ehdotelmistamme tai voimme koota juhlanne menun yhdessä juuri teidän juhliin räätälöitynä.
Ja koska rakastamme ruokaa - emme tingi laadukkaista raaka-aineista vaan käytämme aina tarkkaan ennalta valittuja ja erinomaiseksi todettuja valmistajia. Näin voimme taata ruoan korkean laadun.

Ruokailu on mahdollista toteuttaa pääasiassa buffetruokailuna, mutta pienempien juhlien kohdalla myös pöytiintarjoilu on mahdollisesti mahdollista.

Ainutlaatuinen miljöö

1800-luvun kivinavetta hehkuu tunnelmaa


Tutustu juhlasaliin