Pysy ajantasalla

Kartanon Karkurin tapahtumistaTilaa uutiskirjeemme
 • COVID-19 Vaikutukset Kartanon Karkurin liiketoimintaan keväällä 2021

  Kulunut vuosi on ollut haastavaa aikaa varmasti aivan jokaiselle, niin myös meille Kartanon Karkurissa. Pientä valon pilkettä saimme vuosi sitten heinäkuussa, kun saimme taas hetkellisesti elää astetta normaalimpaa elämää kanssanne niin juhlien kun kokoustenkin merkeissä. Valitettavasti koronatilanne paheni vuoden loppua kohden, ja toiveet valoisammasta vuodesta 2021 alkoivat harmaantua. Kaikki tilaisuudet kesään 2021 saakka peruttiin ja nyt toivommekin kovasti, että viimeistään loppukesästä pääsisimme taas järjestämään juhlia ja tekemään omia töitämme. Aika näyttää, mutta toivoa vielä löytyy <3

  Haastavasta tilanteesta johtuen olemme joutuneet pitämään varsinaista toimintaamme suljettuna jo reilun vuoden ajan, lukuunottamatta tätä viimekesän valonpilkahdusta. Tästä johtuen olemme joutuneet priorisoimaan työn tekoa myös muualle kuin oman liiketoiminnan pyörittämiseen, sillä näissä olosuhteissa on se täysin kannattamatonta. Tästä johtuen joudumme yksittäisten pienten noutocateringtilausten osalta pitämään myös keittiömme suljettuna toistaiseksi.
  Noudatamme toiminnassamme Lounais-Suomen aluehallintoviraston määräyksiä ja olemme valmiita palauttamaan liiketoimintamme normaalille tasolle heti, kun se taas on mahdollista ja sallittua. Aluehallintoviraston ajankohtaisia määräyksiä voit lukea sivuilta https://avi.fi/lounais-suomi.

  TÄLLÄ HETKELLÄ PALVELEMME TEITÄ SUPISTETUSTI SEURAAVASTI

  - Otamme jatkuvasti vastaan uusia tilavarauksia ja olemme käytössänne, mikäli teillä on jo olemassaoleva varaus juhliin tai muihin tilaisuuksiin Kartanon Karkurissa.
  - Äitienpäiväksi 9.5.2021 sekä vapuksi 1.5.2021 keittiömme toteuttaa herkulliset tilauskokonaisuudet kotona nautittaviksi. Näistä kokonaisuuksista lisää tietoa lähempänä ajankohtaa.
  - Tällä hetkellä toteutamme vain yli 10 hengen ruokatilauksia, muilta osin keittiömme on valitettavasti tällä hetkellä toistaiseksi suljettu.

  ILMAINEN MUUTOSTURVA TILAVARAUKSIIN

  Vallitsevasta tilanteesta johtuen uusiin ja jo olemassaoleviin varauksiin annamme joustavan muutosturvan tämän vuoden aikana järjestettäviin tilaisuuksiin. Koronatilanteesta johtuen varattuja tilaisuuksia voi maksutta siirtää muihin ajankohtiin tämän vuoden 2021 aikana.

  Toivomme asiakkaillemme aurinkoista kevättä ja toivoa tulevaan, haluamme uskoa että tilanne helpottaa viimeistään loppukesää kohden. Pysykää terveinä ja pitäkää huolta lähimmäisistä <3

 • Matkailuyritysten parhaita käytäntöjä - Kartanon Karkuri mukana Seutukaupungit -julkaisussa

  "Suomi on hieno ja kiinnostava matkailumaa ja elinkeino kehittyy koko ajan aktiivisten ja kehityshaluisten yritysten myötä. Seutukaupungeissa on maan kärkialueiden lisäksi paljon paikallista, omintakeista ja historiallista tarjontaa sekä elämyksiä ja aktiviteetteja. Todellisia matkailuyritysten hiottuja timantteja.

  Seutukaupunkien yritysverkostot -hanke SEUTU4 pyrkii omalta osaltaan nostamaan esiin näitä yrityshelmiä ja edistämään matkailutoimijoiden keskinäistä verkostoitumista.

  Hanke keräsi vuoden 2020 aikana 21 eri seutukaupungin 30 matkailuyrityksestä hyviä käytänteitä liittyen digitalisuuteen, vastuullisuuteen sisältäen sosiokulttuurisen, taloudellisen ja ekologisen vastuullisuuden sekä ympärivuotisuuden.

  Hankkeessa mukana olevien kaupunkien matkailutoimijat ovat olleet aktiivisia asiantuntijoita yritysten vinkkauksessa. Heillä oli hyvä käsitys siitä, mitkä yritykset ovat omalla alueellaan edelläkävijöitä eli luovasti ja innovatiivisesti erilaisten matkailijoiden tarpeita tyydyttäviä ratkaisuja ja elämyksiä tuottavia yrityksiä."

  Muun muassa näin kertoo Riitta Forsten-Astikainen Seutukaupunkien yritysverkostot -hankkeesta Seutukaupungit -julkaisussa.

  Tilausravintola Kartanon Karkurilla oli suuri kunnia päästä mukaan julkaisuun edistämään Suomalaista matkailua omalta osaltaan.

  Tutustu "Seutukaupungit: Näin meillä - Matkailuyritysten parhaita käytäntöjä" julkaisuun klikkaamalla aukeamaa ja löydä julkaisusta myös muita mitä mahtavampia Suomalaisia matkailukohteita.

 • Aloita juhlan suunnittelu turvallisesti: Vieraile tiloissamme virtuaalisesti

  Kun virtuaalipalavereista tuli arkipäivää, myös juhlasalimme hyppäsi verkkoon. Nyt muistutammekin sinua siitä, että voit aloittaa unelmiesi juhlien suunnittelun näppärästi vaikka kotisohvalta käsin astelemalla Kartanon Karkurin 1800-luvun kiviravintolan jylhillä lankkulattioilla virtuaalisesti.
  Mikäpä sen turvallisempi tapa tehdä tutustumiskierrosta kun virtuaalimaailma!

  Lähde virtuaalivierailulle selaamalla itsesi osoitteeseen virtualtour.kartanonkarkuri.fi tai kotisivuillamme osiosta galleria.

  Vaikka virtuaalinen vierailu tiloissamme onkin näppärä, haluamme silti toivottaa sinut tervetulleeksi myös paikanpäälle tutustumaan tilaan ja aistimaan tunnelman paikan päällä - Lähdetään kohti unelmiesi juhlia yhdessä ❤️

 • Parhaat elämykset muistetaan - Varaa omasi ensi kesälle

  SUP-lautailu, kesän ehdoton hittilaji!

  Oletko tullut ajatelleeksi, että suplaudalla meloen maailma avautuu uudesta näkökulmasta samalla kehon saadessa liikuntaa. Huvi-hyötysuhde mitä parhain!

  Aurinkoisen sään sattuessa kohdalle on sitä jokunen nauttinut auringonotostakin laudan päällä. Mikäpä onkaan parempi rentoutumiskeino kun tyyni meren liplatus, linnun laulu ja tasainen keinunta aalloilla laudan päällä maaten. Melontahetken jälkeen mieli on tyyni ja voit palata arkeen rentoutuneena!

  Tässäpä muutama esimerkki siitä, miten sinäkin voit nollata ajatuksiasi ensikesänä. Ja ihan tässä lähellä, vain 10 minutin ajomatkan päässä Uudenkaupungin keskustasta!

  Eikä tämä maailman uudesta näkökulmasta avaava aktiviteetti ole hinnallakaan pilattu - Hinta normaalisti 20€/tunti/henkilö, mutta varatessasi SUP-lautailun ensikesälle viimeistään 28.2.2021 saat sen nyt tarjoushintaan!

  🏄🏼‍♀️ 1 lauta 15€/tunti*
  🏄🏼‍♀️🏄🏼 2 lautaa 30€/tunti*
  🏄🏼‍♀️🏄🏼🏄🏽‍♂️ 3 lautaa 40€/tunti*


  Kartanon Karkurin laudat ovat Suomessakin huippusuosituiksi nousseita NSP:n käsinlaminoituja SUP-lautoja, eivät siis huteria puhallettavia - vaan vakaita laadukkaita lautoja joilla pystyssäpysyminen on helppoa!

  Varaa elämys nyt, joko itsellesi tai lahjaksi Kartanon Karkurin verkkosivuilta tarjouspyyntölomakkeella tai vaikkapa soittaen 044 091 1980. Maksu voidaan veloittaa kontaktittomasti verkkomaksuna ja kesällä sinun tarvitsee vain laittaa varaus käytäntöön ja hypätä seikkailuun! Varatettasi sinun ei siis tarvitse vielä päättää ajankohtaa, vaan sitä voit pohtia tarkemmin lähempänä ensikesän sääennustuksia.

  *Mikäli kesällä haluat ostaa lisätunteja jo ostamaasi pakettiin, veloitetaan niistä normaali tuntihinta/lauta. Samanaikaisesti Kartanon Karkurissa voi lautailla maksimissaan 3 henkeä.

  #nspsurfnsup #nspsup #nspsupboards #sup #paddleboard #standuppaddle #suplautailu #suplauta #elämyslahjat #aktiviteetit #kesä #summer #visituusikaupunki #kartanonkarkuri #supportyourlocal #elämyksiä #visitfinland #sauna #tilaussauna #uusikaupunki

 • Sama vanha sydämellisyys, Uusi raikkaampi ilme <3 - Haluamme, että tunnistat meidät myös jatkossa

  Maailma muuttuu kovaa vauhtia, sen mukana myös meidän on - ja haluamme muuttua vastaamaan nykypäivän tarpeita aina entistäkin asiakaslähtöisemmin.

  Tunnistat Kartanon Karkurin jatkossa raikkaammasta ilmeestä, joka on luotu ajatellen teidän asiakkaiden toinen toistaan kauniimpia tilaisuuksia.

  Raikas, sydämellinen, ainutlaatuinen. Toivottavasti näemme taas pian <3

 • << Edellinen sivu 1 2 3 4 5 Seuraava sivu >>