Vastauksia sinulle

Useimpiin kysymyksiin

Vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin

Kyllä, ravintolamme sekä cateringpalvelumme palvelee teitä ympäri vuoden lukuunottamatta joulun- sekä juhannuksen aikaa. Saunatilamme sekä wow-pallot ovat varattavissa ainoastaan kesäkaudella.

Asiakaspaikkoja löytyy 158 väljästi aseteltuna. Luvat ravintolassamme ovat 200 hengelle, mutta näin suuret asiakasmäärät vaativat erityisjärjestelyitä.

Tila on niin tunnelmallinen, lämmin ja kaunis että pienikin porukka tuntee olonsa takuulla kotoisaksi. Halutessanne voitte varata pienelle porukalle myöskin vain valoisan puusalin puolen tai vielä pienemmälle on vaihtoehtona myöskin rantasaunamme oleskelutiloineen.

Varsinaisesti majoitustiloja emme tarjoa. Majoittuminen muutamalle hengelle on kuitenkin mahdollista omalla rantasaunallamme. Pääasiallisesti majoituspalveluina suosittelemme Uudestakaupungista löytyviä hotellipalveluita tuottavia yrityksiä, jotka sijaitsevat noin 5-7 kilometrin päässä ravintolastamme.

Kyllä. Ravintolasalimme keskellä kulkeva pitkä käytävä on erityisen hyvä vihkimismahdollisuus. Lisäksi vihkiminen on mahdollista ravintolan kauniissa luonnonläheisessä ympäristössä.

Meille tasaisen laadun sekä laadukkaan ruoan tarjoaminen on tärkeää, eikä tästä syystä oman ruoan tai pitopalvelun käyttö valitettavasti ravintolassamme ei ole mahdollista. Pääasiallisesti tilaisuuksien caterauksen hoitaa yrityksemme oma cateringpalvelu tai tarvittaessa muutamat laadukkaat yhteistyökumppanimme.

Ravintolallamme ei ole anniskeluoikeuksia, joten juomat saatte toimittaa tilaisuuteenne itse. Poliisilaitokselle on tehtävä ilmoitus juhlienne anniskelusta, jonka voitte hoitaa itse tai voimme toimittaa sen puolestanne.

Tarjoamme kaiken tarvittavan astiaston kuuluen menuhintoihimme.

Pöytäliinat voit vuokrata meiltä valmiiksi paikoilleen aseteltuina. Lautasliinat voitte joko toimittaa itse tai tilata kauttamme. Ravintolastamme löytyy myös lukuisia eri maljakoita käyttöönne.

Tila on valmiiksi kauniisti koristeltu, joten meillä juhlien järjestäminen on helppoa. Halutessanne saatte toki tuoda myös omia koristeita. Kannattaa kuitenkin ensin keskustella ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa, mitä kaikkea tilasta löytyy sillä varastomme pursuaa erilaisista koristeluista.

Ravintolasalimme on yhtenäinen ja kaikki vieraanne mahtuvat yhteen kauniiseen saliin. Tanssisali on ravintolan alkupäässä. Salissa kaunis hehkuva puulattia.
Hääpareille on käytettävissä ihana sohva, jonka saa halutessaan käyttöönsä. Ravintolasalista löytyy myös miellyttävä tunnelmaa luova takka, jota käyteään talviaikaan tilan lämmitykseen.

Ravintolasta löytyy näyttävä juomapöytäkokonaisuus, jossa on upotetut kylmäaltaat juomapulloille sekä tölkeille. Viinitonkat upotetaan jumapöydän mustiin tynnyreihin, joista viiniä on helppo hakea hanamaisesti. Boolille löytyy hanallinen säiliö, joka on päällystetty heinäseipäillä.
Lisäksi tilasta löytyy näyttävä teepiste, jossa jokainen vieras voi valita mieluisensa Vihreän Lampaan teen ja hauduttaa sen omassa lasikannussaan.

Valaistus on säädettävissä ihanan valoisasta aina lämpimään tunnelmaan, jota luovat myös 80 kynttilää, jotka kuuluvat ravintolasalin vuokraan. Mikäli haluatte jotakin erityisiä omia kynttilöitä, on ne tuotava itse.

Varsinaista backstagea meillä ei ole. Bändi soittaa tanssilattian päädyssä.

Kyllä. Ravintolasalista löytyy täydellinen äänentoistojärjestelmä mikrofoneineen (2 kpl langatonta, 1 kpl langallinen).
Ravintolasalin molempiin päihin on sijoitettu suuret valkokankaat ja takan edustalle yksi screeni, joihin voidaan lähettää kuvaa tietokoneelta ravintolasalin keskeltä tietokonepisteeltä, josta voidaan myös yhdistää ääni äänentoistojärjestelmään.

Tupakointi sisätiloissa on luonnollisesti ehdottomasti kielletty. Tupakoinnille on varattu oma tila ravintolan etupihalta.

Heti sisäänkäynnin edustalta löytyy suurehko itsepalvelunarikka, johon juhlavieraat voivat jättää vaatteitaan. Kartanon Karkuri ei ole vastuussa narikkaan jätetyistä vaatteista.

Ravintolasalista löytyy syöttötuoleja 5 kpl.

Ravintolan etupihan edustalta löytyy suuri pysäköintialue.

Ei tietenkään. Ravintolamme hoitaa kaikki tälläiset järjestelyt.

Lahjapöytänä toimii heti sisäänkäynniltä löytyvä aito vanha reki, joka onkin saanut nimekseen lahjareki. Arvolahjat voi sijoittaa reen vierestä löytyväänn lukolliseen vanhaan postilaatikkoon.

Ravintolan perussiivous kuuluu toki vuokraan, mutta mikäli olette tuoneet tilaan omaa koristeluanne, on teidän tehtävänänne kerätä ja kuljettaa ne myös pois. Erityissiivouksista, kuten oksennuksista veloitamme 150 euroa.

Ravintolan vuokraus päättyy sopimuksen mukaisesti kello 01.00, valomerkki annetaan puoli tuntia aiemmin kello 0.30. Mikäli haluatte juhlia pidempään, on asia neuvoteltavissa mutta siitä jatkuvista tunneista laskutamme tuntihinnan jokaiselta alkavalta tunnilta.

Ravintolavuokrauksen hintaan sisältyy koristelua edellisenä päivänä klo 13-18 välisenä aikana kaksi tuntia. Ylimenevät tunnit, sekä klo 18 jälkeiset tunnit ravintolan hinnaston mukaisesti.

Asiasta sovitaan henkilökuntamme kanssa, seuraavana päivänä kello 12. jälkeen.

Yksityishenkilöiden ravintolavarauksissa käytämme varausmaksuna 30% ravintolasalin tilavuokran osuudesta. Varausmaksua ei peruuteta, mikäli tilaisuutenne peruuntuu. Yritysasiakkailta emme peri erillistä varausmaksua. Tarkemmat peruutusehdot löytyvät vuokrausehdoista.

Ehdottomasti. Tarjoamme käyttöönne kesäkaudella kaksi erilaista saunavaihtoehtoa. Toinen heti ravintolamme välittömässä läheisyydessä sijaitseva kotasauna-alue paljulla tai toinen merenrannassa sijaitsevassa sympaattisessa rantasaunassa oleskelutiloineen.

Ravintolastamme löytyy modernit kokousvarustelut kaiken kokoisille kokouksille ja yritystapahtumille. Ravintolasalin molempiin päihin on sijoitettu suuret valkokankaat sekä lisäksi takan edustalle suuri näyttöscreen. Liittimenä järjestelmäämme toimii joko hdmi- tai vga-johto. Mikäli teillä on käytössänne Applen Macbookit, tuottehan oman liitoskappaleen mukananne.
Ravintolasalissa käytössänne on myös WiFi yhteys, fläppitaulu sekä äänentoisto.
Pienempiin kokoustilaisuuksiin tai luentoihin voitte varata myös pienemmän ravintolasalimme, josta löytyy myöskin valkokangas, WiFi yhteys sekä fläppitaulu.